Tävling hos Anna Lundh!

Skrivet 2009-05-30 , 15:33:21
bildtävling
bild från www.annalundh.se

Tittade in på www.annalundh.se och såg att det var en pågående tävling med www.seglarshoppen.se. Vinnarna lottas ut och det är en tjej som vinner bikinin och en kille som vinner pikétröjan. Självklart att jag är med och tävlar, bikinin är ju galet snygg!

Effektiv shopping

Skrivet 2009-05-29 , 12:49:50
Woho! Jag hittade faktiskt en väska som jag fastnade för ganska direkt. Dessutom köpte jag en kanonfin t-shirt från Fashion against aids på H&M som jag tittat litegrann på. Och så hann jag med att köpa en concealer som jag länge funderat på vilken jag ska testa, men det fick bli en från Lumene. Fick med ett doftprov på Guccis Flora också. Allt detta hann jag med på en timme :)
bild
Liten axelväska, Cityväskan
bild
Korallfärgad t-shirt (tröjan ser alldeles för mörk ut på bilden), Fashion against AIDS H&M
bild
Doftprov, Gucci
Beauty base cover palette, Lumene

Stressigt

Skrivet 2009-05-28 , 19:39:09
För första gången fick jag börja jobba innan lunchen på Cafét! Stressigt värre att vara själv, men jag klarade mig fin fint haha.. Imorn tänkte jag försöka hinna åka in till stan innan det är jobbdags och försöka hitta en liten fin axelväska, det skulle ju vara så skönt att få tag på någon nu till sommaren. Accent hade ganska många fina såg jag härom dagen..

Hårfix

Skrivet 2009-05-27 , 18:51:43
Mitt kärt använda Osis+ dust it är på god väg att ta slut. Därför trippade jag förbi en frisörshop idag för att köpa nytt. Hon i kassan sa att dom precis hade fått in en leverans av ett ny variant av Dust it fast från L'anza som precis har lanserats. Hon hade provat denna på olika kunder på frisörsalongen, och hon tyckte att denna var bättre då håret inte blev lika flygigt av denna som av Dust it. Kul tänkte jag och slog till med en gång. Så nu ska jag testa denna och se vilket av dom som är bäst.
bild
Powder up texturizer, L'anza

Frisöreftermiddag

Skrivet 2009-05-26 , 19:22:51
Det blev ju kanonbra! Sedan att stylingen inte passar för fem öre är ju en annan femma.. Men det är skönt att mycket av håret som var i vägen i nacken är borta. Slingorna känns kanon, inte exakt som jag tänkte mig men det blev iaf mycket bättre än vad det var innan..

Frissan!

Skrivet 2009-05-26 , 11:52:36
Jippi, idag ska jag till frissan igen! Ska bli skönt att få det lite kortare i nacken faktiskt. Ett och annat par slingor ska läggas i också. Sommarfin ska jag bli!

Inflyttningsfest

Skrivet 2009-05-23 , 14:51:32
Ikväll blir det inflyttningsfest hos ett par vänner i Kalmar. Det kommer nog att bli rätt kul, hoppas karaoken sätts igång haha.. Fahjitas står på menyn i helgen och det är så sjukt sjukt gott! Iaf på det sättet vi lagar det här hemma :)

Snabbrunda på stan

Skrivet 2009-05-19 , 16:55:39
Jag hann allt med en liten snabbrunda på stan innan det var dags att ta bussen till Andreas i torsdags.. Köpte bara sådant som stod på min att-köpa-lista! bra gjort tyckte jag...
bild
Facescrub, Aco
Liten kabukiborste, Kicks
Mineralfoundation, Isadora
bild
Värmespray, Scandinavian formula

Aj då

Skrivet 2009-05-17 , 16:59:04
Ja det gick ju knappast lysande för Marlena igår men grattis till Norge som slog poängrekord! Låten var klatschig och charmig men inte mycket mer än så tycker jag. Potatisgratäng och marinerade kotletter med persiljesmör står på dagens meny, och har jag lite tur kanske jag kan övertala andreas så att det blir nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier till efterrätt, MUMS!

Eurovision

Skrivet 2009-05-16 , 17:43:08
Mycket tack vare dagens kanonväder så blev det en lyckad dag på strippen i Emmaboda. Det var en massa bilar och en bra "show" faktiskt. Just nu håller jag på att göra lite pannkakor och åt mig och andreas, samt svär lite åt mig själv som skvätte pannkakssmet över hela mina (nya) byxor samt typ hela köket... :( Ikväll kl 21.00 blir det Eurovision för hela slanten och då blir det allt annat än mat i magen.. Hoppas hoppas hoppas att Marlena tar hem detta ikväll!

Kopp choklad

Skrivet 2009-05-13 , 20:59:34
Eftersom pappa var snäll och spelade in gårdagens Desperate housewives till mig så vi kunde titta på Eurovision semin istället, så ska jag snart ta och titta igenom avsnittet. Det blir nog en gottig kopp med varm choklad till det..

bild

Imju, fiberwig

Skrivet 2009-05-13 , 20:20:00
bild
Imju, Fiberwig mascara
www.fiberwig.com
Ca 220 kr

När jag la på första lagret med mascara hände absolut ingenting, det blev endast något mörkare färg. Efter troligtvis 4 inarbetade lager så blev fransarna helt plötsligt sjukt långa. Fiberwig är en fibermascara och efter några gångers användning visar det sig att fibrerna sätter sig lite där de vill.. något som jag inte tycker är speciellt bra då t.ex. en-två fransar i mitten kan sticka iväg och blir väldans mycket längre än övriga fransar, inte så snyggt. Nej, denna mascaran är opålitlig och absolut inte prisvärd. En bra sak med mascaran är att den sitter väldigt bra, så jag kommer använda den på underfransarna eftersom den inte smular.

Yes!

Skrivet 2009-05-13 , 17:19:42
Äntligen blev jag klar med syrrans jädrans pussel haha.. Men jag tycker det är så sött, så det fick vara värt att sitta med 1000 bitar och försöka pilla ihop allihopa.

bild

Sådär ja!

Skrivet 2009-05-12 , 15:10:17
Nu sitter den på plats. Blev ganska bra tycker jag :)

Ny header

Skrivet 2009-05-12 , 14:58:24
Ja jag vet att jag sa att den nuvarande headern skulle få sitta kvar ett tag.. men jag kan ju inte låta bli! Strax poppar det upp en ny header.

Härliga sol!

Skrivet 2009-05-12 , 10:58:08
En ny vecka har börjat och det är en vecka närmre sommaren. Idag tänkte jag försöka få lite sol på kroppen och lägga färdigt ett pussel som jag hållt på med hur länge som helst. Annars händer det inte så värst mycket mer idag förutom pilates ikväll och Desperate housewives. Kanske är det så att Marlena Ernman kör semifinalen ikväll förresten, men det går ju samtidigt som Desperate housewives så förhoppningsvis har hon sitt nummer i någon av pauserna haha..

Full rulle

Skrivet 2009-05-08 , 21:11:42
Marknaden var inte så jättemycket att ha faktiskt. De var lite fina väskor att klämma på och en del folk att hälsa på. Efter det åkte Andreas o jag och handlade till dagens kycklingsallad och söndagens tacos. Sedan bar det av hemåt för att äta lite.

Runt 17.00 satte vi fart mot dagens huvudmål, nämligen Krilles invigningsevent för de nya lokalerna till Däckcity. I sammarbete med några andra företag så pågick det både ljudtävling och burnouttävling med pris. Trots att ett tråkigt regnmoln drog sig över strax innan burntävlingen gick av stapel så blev en lyckad kväll.

Nu är det hockey mot Kanada som gäller, och jag har laddat upp med nyttiga morötter och dipp :)

Marknad

Skrivet 2009-05-07 , 16:17:09
Imorn är det marknad i grannstaden. Tur att det ska bli något finare väder än vad det har varit under de senaste dagarna.. Idag blir det iaf tacos till middag, YUM!

Bikini?

Skrivet 2009-05-05 , 19:34:06
Sommarn börjar närma sig och jag är, som säkert de flesta, sugen på att köpa ny bikini. Kommer förmodligen inte ens att titta på de gamla vanliga, urtråkiga, enfärgade och istället köra på en färgglad!

bild
1. Marinblå, Åhlens
2. Blommig, Nelly.se
3. Regnbågsfärgad överdel, Åhlens
4. Pastellfärgad, H&M

Hemkommet från Helsingborg

Skrivet 2009-05-05 , 12:09:37
Helgens fynd:
bild
Marinblå chinos, ljusbeiga chinos & linne, Gina tricot
Sololja & vit t-shirt, Maxi (ha ha...)
Bh, H&M

Och så fick jag ju lite presenter från mamma lillasyster och mamma också :)
bild
Hello kitty strumpor och prover från Ahava.

Hemkommen

Skrivet 2009-05-04 , 13:19:34
Igårkväll var helgen nere i skåne över. Hann med att besöka vackra Arild och en massa andra fina platser. Till min stora förvåning så kom jag även hem med en del kläder.. Är hos Andreas för tillfället så jag lägger upp bilder på det när jag kommer hem.

Har beställt folieslingor idag och komiskt nog fick jag samma datum som jag beställt klippning till förra gången jag var hos frissan, så vi slog ihop tiden så jag fick allt-i-ett paket istället för olika tider.

Vädret börjar svika oss nu känns det som, men jag hoppas solen hittar tillbaka snart så man kan få lite färg :)

RSS 2.0