Ny design

Skrivet 2009-03-31 , 17:24:54
Ja nu blev det äntligen en ny design som får sitta kvar ett tag. Lite småjusteringar kommer det nog att trilla dit ändå. Tidigare idag hjälpte pappa mig med att sätta upp anslagstavlan rakt så nu hänger den så fint över skrivbordet. Snart blir det mat, men innan dess ska jag dammtorka lite... ja det är faktiskt sant, jag ska det..

Påskpyssel

Skrivet 2009-03-31 , 17:15:56
Nu när påsken närmar sig så tänkte jag lägga fram lite äggpyssel. Även att du kanske inte är så ambitiös när det kommer till påskpyssel så går det ju ändå bra att bara titta på de söta äggen ;)

bild
bilder från www.marthastewart.com

Instruktioner till ägg kaniner hittar du här.
Instruktioner till randiga ägg hittar du här.
Instruktioner till blommiga ägg hittar du här.
Instruktioner till ägg grisar hittar du här.

Tröjor

Skrivet 2009-03-31 , 12:45:04
Här kommer tröjorna som jag köpte nere i skåne.. (okej, den första fick jag som kompensation för att mamma strök sönder min skjorta)..

bild

bild

Båda tröjorna kommer från H&M.

Måndagskväll

Skrivet 2009-03-30 , 23:35:05
Det har varit fullt upp i dag så därför jag har inte hunnit skriva något här :) Detta fick jag med mig hem från mitt helgbesök i skåne. Jag blev en skjorta fattigare men en tröja och en t-shirt rikare då min mamma råkade bränna hål i skjortan! Bilder på kläderna lägger jag upp imorn.

bild
Hårspray, TIGI Bed head
Torrschampo, TONI&GUY

bild
Presentkort, H&M

Present

Skrivet 2009-03-26 , 21:22:52
Ja såhär blev resultatet.. och ja jag har knytit livbojen alldeles själv! Otroligt bra gjort av mig om jag får säga min mening i det hela ;)

bild

Märks det att jag snappat upp att han gillar "båt-sjö-fyr-stilen"? Kom på en liten rolig detalj och satte dit en krok som livbojen kunde hänga löst på istället för att limma fast livbojen direkt på ramen. Fågelhuset är redan inslaget så det blir ingen sneak peak på det.

Nu ska jag börja packa, för i helgen åker jag ner till skåne och firar Stefan med mamma och syster. På lördag åker vi över till Helsingör och strosar lite på stan för att sedan avsluta dagen på någon härlig tapas restaurang som mamma har hittat.

Pysseldag

Skrivet 2009-03-26 , 09:49:26
Idag ska jag in till stan en superkortisrunda! Sedan blir det hämtning av mitt paket :) Och det jag sedan kommer sysselsätta mig med typ resten av hela dagen (för att det inte kommer att bli som jag vill) blir såklart att fixa och pyssla med Stefans tavelram.

Äntligen

Skrivet 2009-03-25 , 19:21:02
Jaa! Mitt paket från lyko.se har äntligen kommit! Glömde självklart telefonen idag då jag lagt den på laddning i morse, och så fick jag leveranssmset under dagen, så jag såg det inte föräns jag kommit hem. Så jag får hämta paketet imorn eftersom posten stängde vid kl 19.

Har köpt presenter till Stefan nu. Det blev ett jättefint fågelhus (som han vill ha) som jag ska pyssla lite med och en tavelram som jag ska pimpa!

Cirkelträning kl 20 och jag åt mat för ca 30 min sedan, så jag bara hoppas att jag kan hålla inne maten haha...

Skostol

Skrivet 2009-03-24 , 16:43:09
Tänkte inviga inredningskategorin med ett par ruskigt häftiga stolar!

bild
bilder från www.highheelshoechair.com

De är just nu på rea och kostar 149$ (ord. pris 325$). Sedan finns det stolar med lägre klack som också är på rea för 99$ (ord. pris 195$). Jag tycker faktiskt att de inte är orimligt dyra, dom är ju grymt originella menar jag :) . Stolarna finns att köpa på www.highheelshoechair.com och företaget kan leverera till Sverige.

Duktig dag

Skrivet 2009-03-24 , 16:14:54
Idag har jag hunnit med att färga håret på Andreas, limmat sulan på ett par skor, limmat ihop handtag på en väska, sytt dit en knapp på min kappa, förstärkt resten av knapparna så dom inte ska trilla av dom heller, tittat ungefär 1001 gånger på kollinumret till mitt paket som ännu inte kommit(!), gjort läxa (bra mig) och säkert en massa annat duktigt som jag redan glömt :)

Imorn ska jag titta på 40års present till min låtsaspappa Stefan. Har lite olika idéer men har inte bestämt mig för något speciellt ännu, så jag får se vad jag hittar för skoj på stan.

Igår blev det ingen gympa så då får det bli pilates ikväll!

Ny vecka

Skrivet 2009-03-23 , 13:48:34
Det är måndag och det betyder att det är nya tag inför en ny vecka! Såg att nya säsongen av Top model fanns ute nu och det kan jag ju helt enkelt inte motstå att titta på.. Håller för övrigt på att kolla igenom Top design och Heroes på datorn. Jag tittar nog lite för mycket på serier just nu tror jag..

Imorn kommer förhoppningsvis mitt paket som jag beställt. Ska bli spännande att se hur inpackningen är.

Lördagens partaj var grymt skoj! Träffade en gammal klasskompis som jag inte sett på nästan 7 år (!) ..

Förresten, glömde jag nämna att jag vann bowlingen? ;) Det var ruskigt lika mellan Em och mig men jag lyckades knipa första platsen till slut.

Hemmagjord pizza

Skrivet 2009-03-20 , 18:11:41
Det är fredagskväll och det ser ut att bli en lugn kväll med hemmagjord pizza och Let's dance. Imorn däremot så är hela dagen fullbokad. Först blir det lite födelsedagskalas för min brors sambo som precis fyllt 30. Efter det står en bowlingbana bokad och väntar på Emelie, Emma och mig! När jag sedan kickat ass i bowlingen (!) så blir det utgång för Emelies och min del! Kommer bli sjukt kul!

Lumene, sensitive touch daily moisture cream

Skrivet 2009-03-20 , 15:25:28
bild
Lumene, Sensitive touch daily moisture cream
www.lumene.com
Anpassad för: Känslig hy
Ca 150 kr

Den här är känns för tjocks för att vara en dagkräm och man måste jobba in den i hyn. Annars känns det som vilken dagkräm som helst, varken bra eller dålig. Den får ett minus för att den luktar ganska illa.

Beställt

Skrivet 2009-03-20 , 12:56:55
I morse slängde jag iväg en härlig beställning från lyko.se, så nu är det bara att vänta :)

Silverschampoo, L'Oréal professional
Root boost och Work it, Tigi Catwalk
Dualsenses ultra volume 60sec treatment, Goldwell


bild

bilder lånade från lyko.se

Inhandlat

Skrivet 2009-03-19 , 19:07:50
Det blev två saker från Kicks idag, resten jag har uppskrivet på listan får jag ta om någon vecka eller två :)

bild

Undra om Fiberwig verkligen är så bra som den sägs vara...

Frissan

Skrivet 2009-03-19 , 12:00:21
Nu är det snart dags för mig att ta bussen in till stan. Det blir lite småshopping på Kicks och senare i eftermiddag sätter jag mig i frisörstolen, yaho! Det känns som att kalufsen inte kan bli så mycket värre än hur det är just nu, så jag känner mig ganska lugn haha..

Finduus

Skrivet 2009-03-19 , 10:45:57
Husets lilla kissemiss verkar rådigga att ligga i min säng bara för att hon vet att jag inte gillar hennes enorma mängder av katthår hon lämnar efter sig på överkastet. Och bara för att retas lite extra med mig idag så ser jag henne liggandes i sängen utan överkast efter frukosten...

bild
ser ni mödarblicken...

Tingaliin

Skrivet 2009-03-19 , 00:02:36
Ja, här är videon som de flesta verkar prata om. Personligen tycker jag att den är rätt bra faktiskt ;)



...tingeling tingeling, let me see your booty swing...

3,8 kg

Skrivet 2009-03-18 , 17:13:58
Idag vägde min handväska 3,8 kg... (!)

Har (äntligen) hämtat ut min telefon, hoppas den funkar nu bara. Det KAN ju vara bra att höra vad den i andra sidan luren säger för något menar jag.. så dom hade bytt ut något flexfilter som det så fint hette eller nåt. När jag tog bort all skyddsplast runt telefonen så såg jag att dom satt dit en söt liten plastfilm på telefonskärmen som det stod såhär på:

bild
tyckte jag var sött...

Träffade Emma som hastigast idag också, men jag hade så bråttom så jag knappt hann säga hej.

Imorn ska jag till frissan och det ska bli så skönt så! Sen blir det lite småshopping på Kicks :)

Tv kväll

Skrivet 2009-03-17 , 19:53:36
Snart är klockan 20.00 och då är det dags för "Den rätte för Rosing" på kanal 5! Egentligen är det ett skitprogram men jag har ju en svaghet för dessa ... ;(

Efter det är det däremot inget skitprogram på tv utan självaste Desperate housewives! Och nu när jag fick hoppa pilatesen idag så har jag faktiskt tid att se det.

Telefonsamtal

Skrivet 2009-03-17 , 14:28:39
Gamla papi Krille ringde nyss och undrade om han typ kört på mig och Andreas... Eeh nae sa jag o skrattade, för jag sitter hemma. Så sa han att han trodde det var jag som körde och att jag då skaffat körkort sedan sist vi pratade, men det har jag ju inte sa jag.. Och så plötsligt skriker han till och säger att "jag och Andreas" kör förbi igen... aningens knasvarning på Krille där.. Jag är övertygad över att Jennie lagt i något spännande i Krilles morgonkaffe...

bild
Härliga minnen från Mauritius

Hemma igen

Skrivet 2009-03-16 , 19:10:18
Nu är jag hemma och ska snart börja packa upp.. eller snart iallafall.. :) Det blev en helg som innehöll bl.a. shopping (för Andreas del), kinabuffe, guitar hero, melodifestival, tacos och pro's lilla sånggrupp. Jag äger ingen egen kamera utan snyltar litegranna på Andreas kamera lite då o då. Nu råkade det vara så att laddaren låg hos honom och den oladdade kameran hos mig, så jag bad honom ta med laddaren så vi kunde ta lite kort i helgen. Vi kommer fram till Västerås och packar upp våra resväskor. Vi tar fram laddaren och jag upptäcker att det går mindre bra att ladda ett Canonbatteri med en Nikonladdare.....! tråk ;( För övrigt så har jag en SEc905 med 8,1 mpx men den var inne på lagning just denna helgen... så inte en enda bild blev det på resan.

Nästa helg blir det PARTY med min älskade lilla Emelie! och innan dess ska det bowlas med både Emelie och Emma. Wihuu, äntligen! Ska blir så sjukt kul..

Om någon timme är det dags för lite gympa, skönt.. Det känns som att jag fuskat en del i helgen så det ska bli skönt att röra fläsket igen :D

Lunch

Skrivet 2009-03-11 , 11:02:23
Gottig lunch! Avokadohalvor med lätt crème fraiche och citronpeppar

avokado avokado

Pilates

Skrivet 2009-03-10 , 18:39:05
Näst på schemat står pilates kl 19 så nu måste jag allt skynda mig..

Dags igen!

Skrivet 2009-03-10 , 15:27:49
Då var det på tiden att jag började blogga igen! Kommer blogga om allt som intresserar mig som inredning, mode och allt däremellan :)

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet 2009-03-06 , 12:22:32
 

RSS 2.0